Spenderat och socialiserat

Torsdag visade sig bli en händelserik dag.
Lagom till lunch var jag fantastiskt rastlös och ville hitta på nåt. Jag kom på att jag fortfarande hade beslag på syrrans bil som fortfarande innehöll en hel del bensin som bara skrek att få bli förbrukad. Så jag ringde syrran och frågade om hon inte hade lust att sällskapa till Edsvalla. Carlstad outlet, skooutlet och ÖoB.
Men först brummade jag till Pekås och storhandlade.

Hur som helst så var jag på jakt efter en sprits och pralinformar, eftersom jag fått en sån där dille igen. Jag vill göra chokladpraliner. Och när jag får en dille så måste jag göra det. Helst igår.
Men i Edsvalla hittade jag varken sprits eller formar. Däremot åkte jag därifrån med en jättesöt tröja och ett par skor.

Ikväll var det tjejkväll på stan med massa erbjudanden, tält och händelser. Så vi drog dit. Jag hittade ett helt set med spritsar och tvålformar som får funka till praliner. Jag träffade även på mina vänner i VF-tältet och passade på att skaffa en prenumeration. Äntligen får jag en tidning att läsa på mornarna!!

Så jag är grymt nöjd med dagen. Fick ju även spendera några timmar med syrran. Imorgon ska jag ge pralintillverkning en chans. Om jag hinner. Jag återkommer med resultat.
Nedan kan ni skåda mina fina torsdagsfynd.

Puss, hej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0