Den perfekta sommaren är sååå nära!

Det blev en riktigt bra dag igår.
Inte nog med att jag fick spana in handbollshunkar på Fångarna på fortet, jag fick också veta att min husgud Christian Kjellvander spelar på Båten i K-stad på fredag. Tillsammans med Kristofer Åström. HUR JÄVLA UNDERBART SOM HELST!!! Det finns alltså fortfarande en chans på en perfekt sommar.
Tack Olle för den underbara informationen!
-------------------

För övrigt är det mycket på gång just nu. Gött!
Men jag vill ändå be världens bästa Emma att börja kolla upp sitt schema och fundera över om hon vill ha besök av en viss fröken Harkman i storstaden någon gång framöver. Det jag vet nu är dock att jag är totalt bokad näst sista och sista helgen i september. Men jag känner att det är dags att ta sig till Stockholm mycket snart! 

Det var det jag hade på hjärtat för tillfället.
Nu ska jag laga lite lunch åt pappa Larsa.

Puss, hej.

Grekland i korthet

Jag vet att jag snart har varit hemma i en vecka och fortfarande inte berättat någonting om min och syrrans båtluff i Grekland. Jag ber om ursäkt för det.
Men eftersom min dator nu till slut har valt att ta sitt eget liv så får det bli ett kort inlägg nu utan bilder och så fixar jag lite bilder och annat när jag skaffat en ny dator. Deal?
--------------------

Hur som helst så hade vi det hur bra som helst! Även om det ibland var lite fööör varmt för min smak. Högsta temperaturen tror vi låg på 43 grader.
Vi startade på Santorini som inte alls var så fint och trevligt som vi hade hoppats på. Fortsatte till den underbara lilla ön Milos som var hur mysig som helst. Det faktum att de inte livnärde sig på turister gjorde det hela mycket trevligare. Under vistelsen på Milos åkte vi även över till grannön Kimolos (?).
Sedan fortsatte vi till den ännu mindre ön Serifos. Efter några dagar där avslutade vi i Aten.
Kändes som hela Aten hade rea och jag spenderade stora (lite för stora) summor pengar på fina kläder. Det är kul när man kan gå in på till exempel Zara och The Gap och faktiskt ha råd att köpa någonting.
Aten kändes på något sätt lite som New York och det kändes som Aten var nöjd med det. Sprang på både KFC och Starbucks.
Som sagt, jag skriver mer och lägger ut bilder sen (om nu någon är intresserad, förstås).
------------------------

Igår kidnappade jag syrrans bil och åkte hem till Malung, så här sitter jag nu hemma hos pappa. 
Åker tillbaka till Karlstad på fredag.
Tanken var att jag skulla åka till Skövde på fredag och hälsa på Flanders med boysen, men eftersom jag nu måste skaffa mig en ny dator har jag helt enkelt inte råd.
På lördag blir det istället en tripp till Örebro med syrran och kräftskiva på kvällen. Det blir nog bra det med.
------------------------- 

Nu ska jag ta och brumma hem till mamma och vänta på Fångarna på fortet. Fotbollslaget möter handbollslaget. HEJJA HANDBOLLSLAGET!!! (om nu någon trodde något annat).

Puss, hej.  

...and the jet is following behind. Wake up.

Jag har en enda ynka dag kvar på redaktionen i Mora. Det är sorgligt. Jag vill inte sluta jobba...

Ikväll har jag packat ihop mina sex veckor hos mormor och rullar hem till Malung direkt efter jobbet imorgon.
Idag sa jag hejdå till redigerarna, eftersom de inte är på plats imorgon.
"Fortsätt i samma stil så blir du en hyfsad notisskribent om cirka 30 år" sa redigerar-Hjelte till mig innan jag gick. Han är rolig han. För jag hoppas verkligen att han skojade.
--------------------- 

Idag har jag även gett mig på att baka en halloncheesecake som jag ska ta med mig till jobbet imorgon eftersom vi tjejer har startat ett bakschema och det är min tur imorgon. Jag har inte smakat den än så jag har ingen aning om den går att äta men det visar väl sig imorgon.
---------------------

Imorgon ska jag, Selma och Anna även ha vår väl planerade tre-kamp på redaktionen. Förloraren måste åka tuff-tuff-turisttåget genom Mora eller en karusell på Morafestivalen. Jag ska göra mitt allt för att slippa.
Den nystartade dikt-traditionen ska också fortsätta.
--------------------- 

Tanken var ju att jag och tjejerna skulle ut och äta middag tillsammans innan jag slutade men nu på slutet har tiden liksom bara runnit ifrån oss. Så det blir en lunch tillsammans imorgon istället.
-------------------- 

Imorgon bär det av hem till Malung och på lördag vidare till underbara Karlstad igen. Ska bli kul att få träffa miss Smith igen också som har bott i och tagit hand om min lägenhet den senaste månaden.
--------------------

Avresedatum närmar sig med stormsteg också. Jag har inte ens börjat fundera på packningen, men det hinns väl med i helgen. Hur som helst så är jag tokladdad och tidigt på måndag morgon börjar äventyret.
------------------- 

Nu ska jag läsa lite innan jag ska sova sista natten på ett tag i denna otroligt obekväma säng. 
Och jag vill inte sluta jobba...
-------------------

Funderade förresten för någon dag sedan vart sommaren egentligen tog vägen. 
Sedan kom jag på att det var ju den som passerade utanför fönstret medan jag spenderade sex veckor på ett kontor. 
Tiden har gått så sjukt fort!

Puss, hej. 

The Faint - Southern bells in London sing 
För att jag konstaterade idag att det är en av de bästa låtar som gjorts. Någonsin.

RSS 2.0