Ny vecka. Nya krafttag.

Jag har haft en bra långhelg i Örebro. Ganska lugnt och skönt och en del flumm. 
Vi har bland annat bakat tårtor, hämtat sand, åkt en massa bil, nästan krockat, sett en massa film och druckit en massa groggar. 
Jag fick även äran att träffa Pelle. Den nya lilla katten i Helmersson/Larsson-huset. Så jävla söt! Men han var dock inte mitt största fan, jag var visst väldigt läskig enligt honom. Men vi kom rätt bra överrens ändå. 
På bussen hem kom verkligheten ikapp mig ganska fort och idag har det bara varit nya tag igen. "Det är bara att kämpa på" som pappa sa. 
 
Puss, hej. 
Christian Kjellvander - Somewhere else
För att den passar bra just nu. Dessutom har jag Kjellvander-abstinens.

alfa-kass

Nu är jag visst här och smyger igen. Mest för att jag måste skriva av mig lite. Återigen. 
 
Idag fick jag veta att jag får avslag från alfa-kassan. Jag får alltså inte ett öre under tiden som jag är arbetslös. Det som jag har slitit med den senaste tiden var alltså helt onödigt. Väldigt onödigt visade det sig. 
 
Vad ska jag göra med lägenheten? När ska jag flytta hem? Finns det någon restplats kvar på något univeristet? Och jävlar i min lilla låda vad det är irriterande att det är uppsägningstid på tamigtusan ALLT man äger och har.
 
Så jag känner mig sådär lagom värdelös. Mest för att jag tydligen inte är kapabel att skaffa mig ett dugligt jobb. Helst skulle jag bara vilja krypa ihop till en liten boll och gömma mig under täcket ett par dagar. 
Men istället bär det av till Örebro över helgen. Men... det är ju dumt om man inte har några pengar, visst? Ja, det tyckte jag med, och ringde därför till Flanders för att säga att planerna ändrats. Men efter en stund hade de övertalat mig om att sänka min stolthet och låta dem betala för min biljett. Jag sa ja eftersom jag känner att det verkligen ska bli skönt att komma bort en liten stund. Även om det inte är under täcket. 
 
Vilka fina människor jag har runt omkring mig. Jag hoppas att ni förstår att ni är guld värda. Jag hoppas bara att jag någon gång ska kunna gottgöra er. 
 
Nu väntas snart syster yster klampa in. Så det är hög tid att rycka upp sig! 
 
Puss, hej. 

RSS 2.0