Döm inte husdjuret efter frisyren

Herreguuuud vad jag är dålig på att uppdatera. Men den här veckan har jag verkligen inte haft tid, på riktigt den här gången. Och jag fattar inte att det redan är torsdag kväll. Det känns som jag knappt har hunnit andas denna vecka.
Reklamkampanjen för Löfbergs Lila har upptagit mest av vår uppmärksamhet denna vecka. Och kompletteringarna som jag hade att göra. Och retorik-föredraget.
Nu är det snart helg igen och jag har inte ens uppdaterat er om förra helgens äventyr.
--------------- 

Efter att ha sett min språkvetar-idol Fredrik Lindströms föredrag på universitetet på fredagen tog jag bussen ner till Göteborg. Möttes av världens bästa Isabell. Det blev några glas vin, lite spel och god mat innan klockan var 02.30 och vi kände att det var dags för sängen. Under lördagen blev det utflykt till marknad och sedan årets första glass i Göteborgssolen med Isabell och Gabbe! Jag köpte världens sötaste lilla kanon på marknaden (ja, det är verkligen en kanon) och den har nu fått sin plats på hyllan bredvid min skattkista. 
kanon

Efter utflykten dröjde det inte länge förän Martins inflyttningsfest började. Det var jag och 8 pojkar. Men det var skoj!
Festen började klockan sex. Vi var hemma igen vid halv sju - på morgonen alltså. 
Söndagen var mest sömnig.
----------------

Under veckan har det mest varit skola, skola och skola. Som jag sa. 
Men igår efter en heldag med plugg fick jag nog och åkte hem till Emma och tog några glas vin med henne. 
Idag, efter skolan, åkte jag till Bergvik och hämtade ut min fotoförstoring som äntligen var klar. Nu ska jag bara införskaffa en ram och få upp den på väggen. Det kommer bli grymt snyggt!!
Ikväll har jag varit på VIP-kväll på stan med syrran. Jag hittade ett par fina skor med kilklack. Hoppas det går bättre att gå i dom. Ni anar inte hur gärna jag skulle vilja kunna gå i högklackat!!!!
----------------

På tal om ingenting. Jag har hittat en ny favorit-komiker. Han heter Josh Blue. Han har serebral pares (precis som jag) men han är klockren och med lagom mycket självdistans. Det är nästan Jesper Odelberg-status på honom, enligt mig. Kolla in Josh Blue!
-------------

Imorgon är det fredag och valborg. Jag ska börja dagen med att städa och diska. Sen vidare till skolan för en eftermiddag i datasalen med LL-annonserna. Senare anländer finbesöket från Göteborg. Först Martin, sen Olle. Imorgon kväll blir det HoffmaestroNöjes

Puss, hej. 

elefant  
Fick en present av Isabell. Är det inte den sötaste 
pellefant du någonsin sett? Han har fått namnet Stampe.               
tavla    
Tavlan som ännu inte fått någon ram. Men snygg blev den!!

Vad hände med sömnen?

Jag fungerar inte riktigt just nu. Jag är helt, helt slut.
När klockan var fem imorse hade jag fortfarande inte somnat. Och jag vet inte riktigt vad som hände. För jag tycker att jag har sovit ganska bra på senaste tiden. Men inatt var det helt stopp. Och jag hade inte en enda av mina ångest-tabletter kvar.

Och jag som verkligen ville gå på lektionen idag. Men när det var mindre än två timmar kvar tills klockan skulle ringa och jag fortfarande inte hade somnat så förstod jag att det inte ens skulle vara värt att försöka. Men det konstiga är att jag inte ens kunde sova ordentligt efter att klockan hade ringt heller. Men jag hade ändå inga krafter att ta mig upp ur sängen. 
Nu är jag så trött så jag nästan sitter här och darrar. Men jag får absolut inte gå och lägga mig, för då förstör jag allt igen.

Nu ska jag i alla fall ta mig ut och försöka ta en promenad eller nåt. Men just nu vill jag mest att den här dagen ska ta slut.

Hej.

Mingel. HotSpot. Och resten.

Nu var det nästan en vecka sen jag uppdaterade igen. Skärpning!
Men den här veckan har det varit ganska fullt upp.
--------------

Onsdagen fylldes med städning, dammsugning och dammtorkning. Det är väl den enda nackdelen med att solen kommer fram, att alla mina mörka möbler blir så förbaskat dammiga på en gång.
Efter min dammning åkte jag ner till bolaget och införskaffade en flaska vitt vin. Nina dök upp vid fyra och så satt vi och drack vin och pratade innan vi drog vidare till det där MKV-minglet på Båten.
Själva minglet var ju ganska meningslöst faktiskt, men Båten var väldigt mysigt och det var riktigt härlig utsikt med den sena solen.
--------------

Det blev alldeles för lite sömn innan det var dags att dra sig tidigt upp till universitetet och spendera torsdagen på HotSpot. Sjukt mycket folk och väldigt mycket utställare. Mina utställare var trevliga och deras verksamhet lockade mig enormt. Men i övrigt kände jag mig mest i vägen. Utställar-Thomas jobbade på universitetet så han visste redan allt som jag egentligen skulle hjälpa till med och han visste var allting fanns och vart allting låg. Så jag kände mig mest överflödig. Men det var helt okej ändå.
--------------

Jag var hemma ifrån universitetet vid 17.30. Då var det bara att hoppa in i duschen och göra sig klar. Vid 18.20 åkte jag med Jessica och syster till Nöjesfabriken.
Eftersom jag inte fick komma in förrän 19 så gick jag upp till Emma och tog ett glas vin innan jag gick tillbaka. 

Banketten var väldigt mysig. Jag blev förvånad över att man kunde göra Nöjesfabriken så fin. Väldigt god mat, även om SFS-banketten hade betydligt bättre mat. Men mina utställare övergav mig. Helt och hållet. Eftersom det var bordsplacering slutade det med att jag hade två lediga stolar på min högra sida och en på min vänstra sida. Så jag kände mig ganska ensam. Men de andra runt bordet tyckte synd om mig och efter förrätten var de snälla nog att flytta in mot mig så jag också kunde delta i samtalet. Men vi ställde nog till det en del för servitörerna. Men ändå.
Efter det var det underhållning med någonting som hette Ål-in band. Helt okej.
--------------

Fredagen blev lugn. Jag låg mest i soffan och såg en massa film. Så blev det väl mest under lördagen också.
-------------- 

Idag skulle jag egentligen till skolan och börja jobba på ett grupparbete, men precis när jag skulle börja dra mig iväg fick jag veta att Rebecca satt fast i Årjäng. Så det blev inget. Istället stannade jag hemma och tvättade. Kul, kul.
-------------

Imorgon blir det visst någon form av presskonferens-övning i skolan. Det kan ju bli spännande. 
-------------

Usch vad jag bara rabblar en massa strunt. Men när det väl händer någonting roligt så måste jag väl berätta om det. Inte bara klaga hela tiden. 

Puss, hej.     


Tisdag. Helg - Helg. Tisdag.

Det är tisdag (några minuter till) och jag har redan tagit helg.
Vi skulle haft en lektion imorgon också men den blev inställd av okänd anledning. Känns rätt gött faktiskt.
Men riktigt ledig blir jag inte.
Imorgon kommer Nina förbli vid fyra-tiden och tar ett glas vin innna vi drar vidare till Båten där det är MKV-mingel. Det skulle inte förvåna mig om det bara är vi två som kommer dit. Men vem tackar nej till mat, liksom?
--------------

På torsdag är den stora dagen som vissa har jobbat för så länge. Då är det HotSpot på universitet. En typ av arbetsmarknadsmässa. Och jag är med på ett hörn. Jag ska vara utställarvärdinna till företaget Washington Semester Program, och helt enkelt stå till deras tjänst hela dagen. Paulo Roberto ska föreläsa. Och Leila Bagge (heler hon så?). Inte så jävla intressant tycker jag men får se om jag smiter in och tittar om jag inte behövs i montern. 
Efter det blir det bankett och trerätters middag som avslutning på Nöjesfabriken. Med dresscode och hela köret. Och som sagt, vem tackar nej till mat?
Så på fredag har jag inte tid med skola för då planerar jag att vara bakfull.
-------------- 

Jag var med om min första Karlstadbuss-biljettkontroll igår. Nästan. Efter tre år fick jag nästan uppleva det. De klev dock på på hållplatsen före min så jag hann gå av innan de hann fram till mig. Men nästan är ju alltid något. Det är alltid lika kul att se hur många som hoppar av bussen i panik när de kliver på. Ska jag säga som inte alltid åker så lagligt i Gbg.
---------------

Klockan är mycket, jag är uttråkad och jag ska spendera morgondagen med att städa. Så jag kryper väl i säng nu.

Hej.

Peter Jöback & Myrra Malmberg - En helt ny värld
För att den kommer från världens bästa Disney-film. Vilken? Aladdin så klart! Döööh?!

Tranor och vin. Inte nödvändigtvis i den ordningen.

Jag tänker låtsas som om ingenting. Mest för att jag inte har hört någonting från hemmaplan.
------------------

Dagen har spenderats i skolan. Efter ungefär 5 timmars sömn åkte jag till skolan för opponering på våra reportage som vi skrivit. Sådär lagom intressant tycker jag eftersom denna journalist-kurs som vi läser nu mest är ett skämt.
Efter det åkte jag och syrran till Bergvik för att fixa en del ärenden. Inte mer med det.
------------------

Halva kvällen har spenderats framför datorn med att lägga till en massa boyband-låtar till min spellista, och halva kvällen har spenderats nere hos syster. Anna och Walle var på besök och vi har suttit där nere och snackat skit och druckit vin. Trevligt var det iaf.
Jag och Walle kom fram till att det ultimata vore en 50/50-garderob med halva kläder och halva Heiniken-öl (eller någon annan öl, typ Guiness för min del).
------------------

Flanders ringde mig för någon timme sedan med världens mest konstiga och oväntade fråga:
Vill du följa med mig på Tranans dag imorgon?
Öööh, va?
Är du seriös nu?, frågade jag.
Det var han och hur knäppt det än låter så verkar det kul. Jag hade lätt följt med om han inte hade kommit på det så sent. Men vem vet, jag kanske tar en tur till Skövde och Hornborgasjön på söndag och tittar på ett gäng pensionärer och fåglar.
Hur som helst så var det väldigt komiskt och totalt oväntat.

...

...

Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om påsken, planerade ting och resultatet på tentan.
Men nu har jag verkligen ingen lust.

Nu är jag mest bara förvirrad, frustrerad och förbannad.
Jag är så förvirrad så jag inte ens vet vad jag ska skriva...
För att tala någolunda klarspråk så kan jag väl säga att det är en hel del strul på hemmaplan nu.
Och jag vet inte vad jag ska känna. Tycka. Tänka. Och jag vet inte vem eller vad jag ska vara arg på.
Och ursäkta mig men syns jag eller? Är inte jag också en medlem i familjen?!
Vad fan är det för fel?! Gaaaaah!!!!

Fuck off!

Kent, InDesign och tidsfördriv

Jag sitter på universitetet och försöker fördriva tiden.
Det var tänkt att jag skulle åka hem till byn igår med Flanders. Men så blev det ju inte.
Mina otroligt smarta lärare har lagt in en InDesign-uppgift som ska vara klar efter påsk. Tydligen så kan man räkna med att alla elever är villiga att införskaffa InDesign bara sådär. Annars får man stanna kvar i skolan och göra det över påsk. Så är det bara.
--------------- 

Så mina planer att gå på parken kan jag glömma. Men det är nog lika bra det.
Ska jag vara ärlig så vill jag ju verkligen inte åka hem alls egentligen. Verkligen, verkligen inte. Men det är en helt annan historia.
--------------- 

Kent-konserten igår var verkligen bra. Det hade jag inte förväntat mig. Och Flanders var toknöjd, men så var det ju hans första Kent-spelning också. Min tredje.
Det kändes konstigt att vara tillbaka i Örebro igen. Jag kände knappt igen mig. Och jag saknar verkligen inte den staden.
--------------

Nej, nu ska vi förflytta oss till den datasalen som har InDesign. Om nu den lektionen har slutat.

Puss, hej.

RSS 2.0