Dating in the dark

Ikväll har jag sett på den amerikanska versionen av Dating in the dark. Kommer ni ihåg den serien?
När tre killar och tre tjejer fick dejta varandra i ett mörkt rum och sedan avgöra om de ville fortsätta dejta varandra efter att ha sett varandra i ljuset.
Jag tycker den serien är väldigt fascinerande. Jag menar, i varje program är det alltid något par som blir såååå kära i varandra. I mörkret. Typ varandras själsfrände. Men så fort de ser varandra i ljuset så blir de besvikna och väljer att gå ifrån huset utan att gå vidare. Men hallå! Det handlar om EN DEJT!! De ska avgöra om de kan tänka sig att fortsätta DEJTA personen! Inte gifta sig eller ta ett livsavgörande beslut! EN DEJT!!
Jag menar, om man känner en fantastisk kontakt i mörkret, betyder det att den kontakten försvinner helt om personen inte matchar ens drömtjej/drömkille till utseendet? Nej, jag hoppas verkligen inte det.
Jag skulle absolut kunna tänka mig att vara med i ett liknande program. Men problemet är att jag vet att jag skulle bli tokkär direkt i mörkret. För jag är sådan. Jag blir faktiskt kär väldigt lätt, har jag kommit fram till.
Men jag hoppas att jag inte skulle vara så utseendefixerad som vissa i detta program.
--------------
Nåja.
Imorgon styr jag och syrran bilen hem mot Malung.
Det ska bli skönt att komma hem ett tag. Och så ska jag se till att hänga med Flanders en del också.
---------------
Jag hade hoppats på att min kurslitteratur skulle hinna komma innan jag åker, så jag liksom kan plugga på tentan som ska skrivas efter påsk, men icke.
Det värsta är att jag vet att den kommer med posten imorgon, men det har vi inte tid att vänta på.
Men jag har ingen annan att skylla på än mig själv, som alltid är så dålig på att beställa kurslitteratur i tid.
---------------
Idag kom jag på att jag har glömt bort en viss födelsedag. Helt och hållet. Det är första gången på flera år som jag har glömt bort den. Jag hade nog inte ens kommit på det själv om inte någon hade påmint mig om det.
Men det kanske är ett bra tecken? Denna gång tror jag faktiskt det. På sätt och vis. Fast ändå inte. Fast ändå.
----------------
Nåja igen.
Klockan är mycket nu och syrran ska hämta mig klockan nio imorgon, så det är nog dags att krypa till kojs.
Puss, hej.
Godsmack - I stand alone
För att den liksom sitter fast i mitt huvud.

Back bloging and platt fall

Jo det är sant. Jag lever faktiskt.
Jag har tänkt blogga i ungefär en månad, men har helt enkelt inte tagit tag i det.
Det har hänt en hel del sedan jag bloggade sist. En sak är ju att jag faktiskt har fyllt 25.
Min födelsedagsfest var bra, även om det inte kom så mycket folk som jag hade hoppats på. Men mitt underbara TeaMedia-gäng kom i alla fall, och Martin och Emma.
Ingen var väl supersugen på att gå ut efteråt och en del bangade, men jag propsade ändå på att vi skulle gå ut, det var ju ändå min födelsedagsfest. Så jag, Valerija, Martin och Emma bestämde att vi skulle gå till Koriander.
Nere på stan blev det platt fall för mig. Bokstavligt talat. Jag snubblade och landade med ansiktet rakt ned i kullerstenarna. En tredjedel av en framtand borta och allmänt blåslagen. Men eftersom det inte gjorde speciellt ont (konstigt nog) så valde vi att fortsätta kvällen på Koriander i alla fall.
Det gjorde betydligt mer ont dagen efter kan jag säga.
Ansikte
Såhär såg jag ut dagen efter mitt fall. Har även en väldigt
smärtsam bula på hakan som kanske inte syns så bra på denna
bild.
Tand
Knän
Såhär såg mina knän ut EN VECKA efter mitt platta fall.
Ni kan tänka er hur de såg ut dagen efter fallet.
Men nu är min tand lagad och hel igen. Och förhoppningsvis får jag pengar tillbaka på försäkringen som min snälla pappa tydligen hade en skriven på mig.
-----------------------
Vad har hänt mer?
Tjaaa... Jag har haft extrem ångest för mina val till hösten. Vårt sista år på Informationsprogrammet är ju en termin c-uppsats och en fri termin då vi får välja fritt bland alla kurser i Sverige.
Vad ska jag välja? Vad vill jag läsa? Vill jag fortfarande rikta in mig på journalistiken? Vill jag läsa kurser först eller skriva uppsats först? Vad ser bäst ut på CV:t? Om jag ska skriva uppsats, vad vill jag skriva om? Inom vilket ämne? Är jag redo för en c-uppsats?
Det är några av frågorna som jag har ställt mig.
Och eftersom det är 15 april idag så har jag helt enkelt blivit tvungen att bestämma mig. Och jag har valt c-uppsats till hösten. Mest för att det fanns flest kurser som lockade till våren. Så så får det bli.
Det ska bli spännande att se om jag klarar av det.
-----------------------
Idag har det även varit stort firande på Stora torget. Guldfirande. Eftersom FBK tog SM-guld igår.
Sist de vann 2009 var jag grinig för att jag inte var i stan på guldfesten eftersom jag var i Malung. Idag var jag i Karlstad men kände inte för någon guldfest. Jag kan inte säga att jag delar glädjen med alla andra värmlänningar, jag bryr mig helt enkelt inte tillräckligt mycket. Plus att jag har haft en dålig dag.
------------------------
Igår var det HotSpot på universitetet, en av Sveriges största (om inte största?) arbetsmarknadsdagar. En heeeel massa utställare och potentiella arbetsgivare och föreläsningar. Jag kände mig inte jättedriven, eftersom vårt största mål på mässan som tvåor är att ragga handledare till vår c-uppsats eller ragga sommarjobb. Och eftersom jag fortfarande inte har någon idé överhuvudtaget vad gäller uppsatsen och redan har ett sommarjobb klart, så gick jag mest runt och åt godis, samlade pennor och fick gratis reklamsaker. Dessutom var majoriteten av företag ute efter ingenjörer, och det är ju verkligen inte min grej.
Jag var på en föreläsning av Isabella (Blondinbella) Löwengrip som var där för att prata om sitt liv som entreprenör och bloggerska. Jag tror inte man kunde klämma in en enda person till i vår gigantiska aula.
Jag har aldrig följt Blondinbellas blogg, jag tror inte ens att jag någonsin varit in på den, men Isabella är en otroligt driven tjej som gör så otroligt mycket och som inte är rädd för att säga vad hennes verkliga mål är: att tjäna så mycket pengar som möjligt. Jag måste säga att jag blev väldigt imponerad av den blott 20-åriga tjejen.
Kristian Luuk var även där och föreläste, men honom såg jag aldrig eftersom jag var tvungen att åka hem och få saker och ting gjorda.
------------------------
Och ja, jag har fått sommarjobb. På MT igen. 6 veckor. Anna har också fått jobb och det ska bli kul att jobba ihop igen!
Dagen efter jag hade bestämt om MT så hörde NWT av sig och vill erbjuda mig 7 veckor på lokalredaktionen i Malung. Jag kan tycka att det var väldigt skönt att MT lyckades norpa åt mig först. För jag känner mig fortfarande inte redo för en ensamredaktion i Malung i sju veckor.
------------------------
Det har självklart hänt en hel del andra saker också, men just nu kan jag inte komma på om det är någonting som är värt att nämna.
Jag ska försöka skärpa mig med bloggen nu, på riktigt, och vara lite mer aktiv. Jag lovar. Om det nu är någon som fortfarande läser och vill fortsätta läsa.
------------------------
Denna fredagkväll har varit väldigt lugn hittills. Jag är väldigt uttråkad och överväger att krypa ner i sängen ganska snart. Men jag lovar att återkomma till bloggen mycket snart.
Puss, hej.

RSS 2.0