En riktig TOPPendag.

Nästan halva arbetsdagen gick innan jag kom att tänka på "just ja, jag måste ju kolla löpsedeln". Det gjorde jag och vad fick jag se? Min mögelnyhet toppade löpet!! "Wow, coolt" tänkte jag och kom på att jag inte hade tagit någon fredagstidning. Och se där, samma nyhet högst upp. Jag fick alltså toppnyheten, fast jag inte skulle det. Min första toppnyhet någonsin!!!
Så nu är jag sådär löjligt småmallig. Tog med mig en extra tidning hem, bara för att. Ska försöka roffa åt mig löpet senare också.
Det blir tydligen en uppföljning på historien också, även om jag inte får skriva den själv.

Dagen på jobbet gick iaf bra. Jag var ute och körde runt ett bra tag innan jag hittade alla julmarknader, men till slut så. Det blev några timmar extra, men nu får jag vara helt ledig imorgon.

Fick lite julmat idag också. Eller, jag tog mig lite julmat som hade blivit kvar sen julfesten på jobbet igår.

Sedan jag kom hem har jag suttit och lekt med Photoshop. Eller försökt fixa med fbk-bilderna.
Hur sjutton jag ska hinna bli klar med alla dem imorgon, det är för mig en gåta..

Nu ska jag krypa till sängs, så jag orkar med en heldag med syrran imorgon.

Puss, hej.

Kristinehamn, jag tycker inte om dig idag..

Jag känner mig bakfull. Fast jag inte drack en droppe igår. Det är nog för att jag är så fruktansvärt trött.
Jag skulle ju sova igår. Var det tänkt. Men det blev ju inte riktigt så.

Gårdagen spenderade jag istället på universitetet. Hjälpte syster och hennes kurskamrater med ytterligare en hel drös med bilder. Det var riktigt skoj!
Sedan fixade Johan Photoshop till min dator. Äntligen!!! Så att jag ska kunna fixa ordning bilderna. Och som ett tack så klart.
Sedan åkte jag och syster till Pekås och handlade, sen blev det tacos och film hemma i min soffa. Alldeles utmärkt.

Nu är jag tillbaka på jobbet för en dag och jag har verkligen en helspäckad dag framför mig, med början om en timme.
Jag kan nog glömma att få sluta klockan 18 idag. Eftersom jag helst inte vill åka tillbaka hit imorgon så väljer jag hellre att sitta kvar några extra timmar ikväll.
För imorgon planeras det julstök, tvättning och olika skyltsöndagar. Och förhoppningsvis lite sovmorgon också.

Ska äta min frukostmacka nu och hälla i mig många koppar kaffe.

Puss, hej.

Kjellvander-döv

Har varit ledig från jobbet idag. Men det har ändå varit en fullspäckad dag från tidig morgon fram till nu.
Dagen D har kommit och gått, och den blev bara bättre och bättre från början till slut.
Började med att vi hade en Folk och Försvar-övning i skolan. En övning som faktiskt visade sig vara ganska rolig och dagen flög förbi.
Jag kom dit och fick välja vilken redaktion jag ville hoppa in i. Jag valde DalaDemokraten, eftersom jag kände mig mest hemma där. Jobbet gick bra och övningsledarna var väldigt nöjda med vårt resultat.
Efter skolan hade jag lovat min syster att hjälpa henne och hennes kurskamrater med ett fotojobb till deras FBK-projekt, Så efter skolan var det bara att åka hem, grabba tag i kameran och gå till Arenan.
Det var kul att kunna hjälpa till och jag hoppas de blir nöjda med mitt resultat.
Tiden rann iväg lite för fort på arenan och handbollens minuter tickade iväg. Jag missade nästan hela första halvlek, men deras bästa halvlek fick jag se iaf. De spelade ganska kasst som vanligt (förutom Jonas Källman och målvakten Johan Sjöstrand) men de vann till slut med 27-24 mot Polen. Jag satt på golvet framför teven och skrek fast det bara blev sådär lagom spännande.

Efter matchen var det dags för världens bästa Christian KjellvanderKoriander.
Syrran och Jessica hade sagt att de skulle hänga med, men de bangade en efter en av olika anledningar. Så jag gjorde som jag hade bestämt från början, jag gick ensam.
Förbandet var Lars Demian. Honom har jag aldrig hört tidigare, men han var en positiv överraskning. Riktigt bra faktiskt.

Det var ganska mycket folk och jag fick en väldigt dålig plats. Jag hoppades på att alla skulle få för sig att lämna det lilla rummet på Koriander, bara sådär. Och faktiskt så blev det nästan så. När Lars hade spelat klart skingrades väldigt många och jag passade på. Jag fick en plats nästan längst fram. Nästan lika nära som på Fesivalborg, fast bättre. Men jag fick också stå ganska nära högtalarna. Så nu är jag Kjellvander-döv på högra örat, men det gör inget. Det kan jag gärna bli hundra gånger om.
Efter ett tag började jag bli otålig för att han aldrig satte igång att spela. Men så plötsligt smyger någon förbi, inte ens en meter ifrån mig, och så står han där på scenen.
Och så fruktansvärt bra det var!
Men det bästa var att han avslutade med Polish daughter i en alldeles underbar version. Som jag har väntat i dessa år på att han ska spela den låten. Och det var så bra!!
Efteråt såldes det skivor. Jag stod och valde mellan två skivor och herr Kjellvander hjälpte mig att välja. Så jag gick därifrån med ett signerat exemplar av Songs from a two-room chapel i vinyl-version. Just nu ångrar jag att jag fick den där signaturen, men jag vet att jag hade ångrat mig imorgon om jag inte tog den. 

Sedan blev det lite värre när jag insåg att bussarna hade slutat gå. Det hade jag ju helt missat att kolla upp, eftersom det i mitt huvud är fredag eller lördag idag. Så det var bara att börja traska hem till Färjestad.
Tur att jag hade många fina videoinspelningar i mobilen att titta på medan jag gick hem.
Så dagen blev ännu bättre än jag hade vågat hoppas på. Hade bara min älskling väntat på mig när jag kom hem, då hade det blivit ännu bättre.

Morgondagen är också fullbokad, men det tar jag imorgon för det blev ett ordentligt långt inlägg det här.
Nu ska jag krypa till sängs och hoppas på att jag får sova lite imorgon på min första lediga dag på två veckor.

Puss, hej.

Christian Kjellvander - Polish daughter
För vad skulle passa bättre en kväll som denna?

Minipaus i arbetet

Det är ganska lugnt på jobbet idag. Kanske för att vi nästan är dubbel styrka jämfört med vad har varit på senaste.
Jag sitter och filar på min största grej hittills. Den får inte topplats, som det var tal om innan, men den är ordentligt stor ändå.
Det är typ det jag har att göra idag.
Imorgon vägrar jag att jobba. För jag har inte varit ledig sedan förra måndagen.
Helst av allt skulle jag vilja vara helt ledig, men istället måste jag åka till skolan.
På fredag vet jag inte alls..

Tvättkorgen är överfull, disken står på hög och dammråttorna anfaller. Det ska jag förmodligen roa mig med på fredag.

Imorgon är det handboll!!!!!!!!! Och Christian Kjellvander!!!!!!!! Det är fortfarande det största som händer på resten av det här året.
Syrran verkar inte kunna bestämma sig om hon ska med till Koriander eller inte. Men annars går jag helt ensam, det har jag redan bestämt.

Den ansvarige från min prostatacancer-artikel ringde nyss. Han hade fått bra respons på den från hela landet. Och till och med Norge. Det känns kul, speciellt när min byline står under den.

Nu ska jag försöka få tag på Hyresgästföreningen-killen igen.

Puss, hej.

Ge dygnet några fler timmar. Jag behöver dem.

Enligt schemat skulle jag egentligen vara ledig idag eftersom jag jobbade (så jävla mycket) i helgen. Men chefen ville bestämt att jag skulle komma dit. Så efter skolan var det bara att sätta sig på bussen via Filipstad och vidare mot Kristinehamn.
Men jag tog mig friheten att bara sitta där några timmar och sedan åka hem och fortsätta skriva hemma i soffan.
Jag har jobbat dygnet runt de senaste dagarna känns det som. Det finns miljoner saker jag borde göra här hemma, men jag hinner inte. Och hinner jag så orkar jag inte.
Du ser hemskt trött ut, sa Helena idag. Och jag kunde inte annat än hålla med.
Och det är ju uppenbart att min kropp vill att jag ska vara lat. Den beter sig inte riktigt som den borde just nu...
------------
Jag får väl säkert äta upp det för att jag säger det, men jag är faktiskt riktigt nöjd med mitt resultat från helgen. Tre sidor fulla med sport och min byline nästan överallt. Det var jäkligt nära ett scoop också. Nu blev det ju inte så, men en bra nyhet som inte stod med på min "to-do"-lista iaf.
Några snopna stavfel har kommenterats, men det är faktiskt sånt som händer när man är stressad från tårna. Men fortfarande jävligt irriterande. 
-----------
Mina grejer har faktiskt varit med på två löp hittills insåg jag idag.
Jag har inte ens tänkt på att NKP faktiskt har ett löp. Kanske för att det faktiskt är så fruktansvärt fult så det egentligen inte är något att se.
Men löp är ändå ett löp, och det är stort. Helt enkelt.
-----------
Nu ska jag svara på ett av de bästa mailen jag fått någonsin. Sen är det bara att dra sig i säng och försöka få lite sömn inför en ny arbetsdag imorgon.
 
Puss, hej.


Bara sport, bara sport, bara massor utav sport.

Min andra dag som sportreporter har börjat helt okej. Allting rullar på rätt bra och det ramlar hela tiden in grejer.
Som läget ser ut just nu har jag endast tre smågrejer kvar som ska in i måndagstidningen. Sen har det rullat in två andra grejer som jag ska försöka ordna, för det är stora grejer på gång.
Senare ikväll ska jag iväg och göra ett stort jobb helt på egen hand och jag är riktigt orolig. Det kommer nog gå åt helvete. Men grejen ska inte vara klar förän till onsdagstidningen, så jag har någon extra dag på mig att rädda katastrofen om det blir en sån.
Det kommer bli en extra lång kväll idag med. Matchen jag ska på börjar inte förän 18.30 och det gör att jag inte kommer vara klar till åtta, då jag egentligen ska sluta.
Det suger, för jag skulle verkligen behöva komma i säng i tid för en gångs skull.. Menmen.

Jag undrar hur det går för min älskling i det nya landet. Det var så hemskt ensamt och kallt i sängen inatt..

Puss, hej. Och en extra slurp till min prins.

"Lisa Harkman och jag ringer från NKP-sporten"

När man har jobbat i elva timmar och inte ätit mer än en äcklig baguett sedan frukost, då orkar i alla fall inte jag stå ute i kylan och vänta på en buss i en halvtimme när man precis missat den förra med en minut.
Så jag bestämde mig för att gå hem till syster och bryta mig in i hennes lägenhet. Men så kom jag på att hon inte var hemma och jag var inte säker på om jag hade hennes nyckel.
Det tar ungefär lika lång tid att gå hem, tänkte jag.
Så jag valde att svänga av efter Sundsta-bron och vandra hemåt mot Färjestad.
Och jag kom fram till pizzerian exakt samtidigt som bussen.

Min första dag som sportreporter gick riktigt bra. Även om dagen blev lite väl lång.
Men förmodligen blir den väl lika lång imorgon.

Jag har suttit framför datorn i stort sett hela dagen idag och nu är jag väldigt trött på det, så jag lägger av nu.

Aaaarggg... inte nog med att grannar bankar på sina jävla trummor timme efter timme. Nu sitter hans jävla kompisar där inne och ylar som en bunt döende blodhundar. Jag bankar förbrilt i väggen, men med deras ylande är det väl omöjligt att bankningarna går igenom. Hur mycket ska man behöva tåla bara för att det är lördag?!

Jag har ont i ryggen, för min stol är dum.

Jag hatar min arbetsstol. Det har jag gjort enda sen jag började här för tre veckor sedan.
Det är en sån där smart, ergonomisk stol som inte fungerar på mig. Sitsen bara svajar fram och tillbaka och jag nästan glider ner på golvet varje gång jag ska sätta mig i den.
Det ska gå att luta sig tillbaka i den också. Sådär bekvämt när man vill vila ryggen. Jag har provat det många gånger men det funkar inte. Jag är för lätt och det blir som en katapult istället.
Men den gnisslar inte iaf. Det är ju bra.

Det var snöstorm här för ett tag sen. Det var det hemma i Karlstad också tydligen.
Jag lyckades pricka in den precis när jag gick ut för att köpa lite mat. Så det fick bli Torggrillen för det var närmast.
Men eftersom de inte tar kort på det stället fick jag iaf yra runt i blåsten med snö i ansiktet för att ta ut pengar.

Jag har inte kommit så mycket längre idag med det som chefen slängde på mig imorse. Men det beror på att andra slänger på mig andra grejer också. Som ändå tar sin lilla tid fast det är små grejer. Speciellt när folk inte väljer att svara i telefonen.

Nåja, nu ska jag försöka få tag i han som inte ville prata över mobiltelefon. Det är känsliga ämnen vi snackar om här. Så jag får ringa till den gamla hederliga hemtelefonen istället. Det är tider det.

Puss, hej.

Bara tre dagar kvar på jobbet

Det flyter på ganska bra på jobbet just nu. Fast jag är så fantastiskt fruktansvärt övertrött.
Jag har jobbat kväll två dagar i rad nu och det tar på kroppen när man sen ska upp tidigt och jobba dag igen.
Men jag har snart gjort klart två jobb på två timmar. Och det behövs, för chefen har lassat på mig bra mycket idag.
-----------
Det känns som jag jobbar dygnet runt just nu. Det gör jag nästan, halva iaf. Andra halvan sover jag.
Det känns som jag inte spenderar mer än några minuter med min sambo där hemma på senaste tiden.
Och imorgon åker han till det nya landet. Och jag jobbar. Det suger.
Men ikväll slutar jag "tidigt" och jag tänker svansa efter honom hela kvällen. Liksom hänga i byxfickorna.
------------
Min bil är död. Stendöd, tydligen.
Och det var väl så typiskt. Jag tror att han har frusit ihjäl.
Förhoppningsvis är det "bara" batteriet som är slut, dött.
Hur som helst så hoppas jag att han får leva snart igen.
--------------
Jag fick ett svar på mailen idag som kan vara början på ett av mina projekt. Och jag är taggad till tusen. Nu är det bara dags att börja skissa och hoppas på det bästa.
---------------
Det är mindre än en vecka kvar nu. Till handboll och Kjellvander. Och jag blir helt nipprig så fort jag tänker på det. Ha, där kom det där roliga ordet igen.
Nipprig, helt enkelt!
----------------
Tiden tickar på och jag måste fortsätta. Och vänta på att klockan ska bli halv sex så jag får dra mig hemåt till min älskling. --------------
Puss, hej.

The Faint - Phone call
För att jag verkligen inte kan få den ur huvudet. Men det gör inget, för den är så bra.

"Såga dem vid fotknölarna"

Det är ganska lugnt på jobbet idag. Jag började inte förän tolv och fick sova enda till nio imorse.
Om lite drygt två timmar ska jag till Christinateatern och se en pjäs. Det ska bli riktigt kul.
Sedan ska jag skriva en recension på den. Det ska bli mindre kul.
"Såga dem vid fotknölarna" sa chefen. Det kommer jag ju så klart inte att göra. Om de inte suger, förstås.
Det var tänkt att bli en betydligt större grej om teatern först. Men så har de tydligen ändrat sig. Så nu är det bara en recension. Behöver inte ens ta bilderna själv. Bara sitta där och titta. Det är sådär lagom kul.
---------------
Jag ska agera sportjournalist i helgen. Tacka fan för den. Och med betoning på agera, för jag kommer bara låtsas att jag kan någonting överhuvudtaget.
Oscar hade genomgång med mig tidigare i eftermiddag och jag ser inget ljus i tunneln efter den genomgången.
 På tal om sport så börjar den 27e närma sig. Och jag kan knappt bärga mig. Handboll och Kjellvander på en och samma dag. Detta är historiskt. Önskar bara att det fanns någon mer som håller med mig om detta. Och som kunde påminna mig att beställa biljetter till spelningen nån gång.
----------------
Jag har återigen försökt få tag på min nya tilldelade sjukgymnast idag. Men utan resultat eftersom hon var i Leksand hela dagen. Eller Ludvika?
Same same but different.
Så jag får halta omkring på mitt onda knä ett tag till.
-----------------
Jag har kommit på ett till projekt. Ett riktigt bra sådant.
Nu har jag typ tre projekt på gång. Som ännu inte har startat än, men jag hoppas att det blir så snart.
Nästa vecka kanske, när jag verkligen inte har någonting bättre för mig?
-----------------
Nu har Sofia stuckit till tåget hem och jag önskar att jag fick följa med henne.
Men teater är också kul.
------------------
Ska gå och fixa en bild nu.

Puss, hej.

In flames - Only for the weak
För att det är In flames och för att de ligger till grund för ett av mina många projekt.

Ingen motivation till någon rubrik

Jag blir galen när folk vägrar svara i telefonen. Eller sitter i möte hela dagarna "med de andra cheferna". Ingår det kaviar och champagne då också? En helkroppsmassage, kanske?
Min artikel om de arga pendlarna kommer aldrig bli klar.
------------
Nu är det sagt att jag ska jobba kväll både onsdag och torsdag. Vilket suger. Men det får vi iofs se när Jenny kommer till jobbet. För har hon redan gjort det jag ska göra imorgon så är det ju ingen idé.
-------------
Jag har så helvetesjävla ont i knät. Det vägrar bli bättre, snarare sämre. Det är inte kul att gå längre, det är en pina.
Och armen är lika jävlig som vanligt.
Jag ber av hela mitt hjärta, avlägsna min vänstra sida från kroppen. Jag kommer inte sakna den ett dugg.
--------------
Nu är det i alla fall klart. Älsklingen fick jobbet i Norge och jag är jätteglad för hans skull. Men det går för fort. Han börjar redan på måndag och måste åka i helgen. Och i helgen jobbar jag. Så när jag kommer hem på kvällen, då har han redan åkt.
Men jag är inte så jävla sugen på att gå imkring i den stora lägenheten själv och sova i den gigantiska sängen för tre (?) alldeles ensam.
Eftersom jag själv är så kass och aldrig kommer få ett jobb själv utan kommer att få gå hemma hela dagarna.
Nej, nu ska vi inte vara såna.
Det kommer bli görbra det här. Det är ju fint i Norge.
--------------
Helgen blev bra iaf.  En vinkväll med tjejerna och ett besök på ett totalt kasst Harrys.
Sofia blev helt chockad och har flera gånger sedan dess konstaterat "vilken kille du har".
Och visst har jag.
Den bästa.
---------------
Mitt blodsocker ligger nog nere vid fotknölarna nu och det är väl därför jag är lite grinig.
Ska gå och äta lite god mat nu istället så kanske det blir bättre sen.

Puss, hej

Arga pendlare och en tidig morgon.

Jag är heltfruktansvärtfantastiskt överlycklig. Det var osäkert och osagt ett tag men nu är det bekräftat.
Min husgud Christian Kjellvander kommer återigen att spela på Koriander. Den 27 november kommer han dit med sällskap av Lars Damien.
Nu gäller det bara att inköpa en biljett och hitta någon som vill göra mig sällskap. Men annars går jag fan dit själv. Jag vägrar missa honom.
Men den 27 november är så mycket mer än så. Då spelas nämligen EM-kvalmatchen Sverige - Polen. Handboll, om det var nån som inte fattade det. Så det är verkligen en dag att se fram emot. Och även om Sverige är så kassa mot Polen att de förlorar, kan i alla fall inte Kjellvander göra mig besviken.

Just nu sitter jag på jobbet efter en alldeles för tidig morgon. Eftersom jag hade bokat in ett möte med några arga pendlare var jag på stationen redan klockan sju imorse. Och det känns nu, vill jag lova.
Jag sitter här och försöker få ner en väldigt komplicerad historia till begriplig svenska utan att tappa läsarnas intresse.
Och jag måste ringa en del samtal angående den komplicerade historien. Och jag drar mig för det, för det blir alltid så dålig stämning när man ringer såna samtal.
Men måste man så måste man.

De andra på redaktionen har kurs i det nya programmet Newspilot. Jag skulle också vara med var det tänkt, men på morgonmötet imorse berättade chefen att de skulle skjuta upp premiären för det nya programmet en vecka. Och eftersom jag bara ska vara kvar här en vecka till, och redan kan programmet till viss del, tyckte han att det var bättre att jag jobbade istället.
"För att få ihop ett lager inför nästa vecka" menade han.
Och visst, det har jag ingenting emot, men det kan bli jobbigt sen när jag ska hoppa in på helgerna och inte vet alla inställningar till nya programmet. Dessutom har de en ny version som jag inte har jobbat med, såg jag nyss.
Menmen.

Nu ska jag fortsätta med de arga pendlarna.
Och det är så skönt att det är fredag!!!!!

Puss, hej.

Sovmorgonen blev ett skämt

Jag sitter kvar på jobbet eftersom jag har kvällspasset idag. Jag ska sluta klockan nio.

Min sovmorgon imorse blev ett skämt. För det första så sov jag riktigt dåligt inatt, trots att jag var dödstrött.
Och så vaknade jag imorse klockan halv sju. Efter det låg jag och halvsov fram till nio då jag klev upp.
Så jag är inte ett dugg utvilad idag.
Med lite otur kommer jag inte vara hemma förän elva ikväll och så går bussen hemifrån klockan kvart över sju imorgon bitti.
Jag klagar, jag vet, men jag är trött. Morgonmänniska är någonting jag verkligen inte är.
Men som tur är (eller nåt) så ska jag bara jobba till 13 imorgon, sen åker jag tillbaka till Karlstad för en lektion i filialen klockan två.

Idag hade tydligen Magnus kommit förbi med nya bäbisen. Och sagt att han ska vara ledig en vecka till, så det ser ut som jag har jobb en vecka till iaf. Göööött!!!

Om lite drygt en timme ska jag på teater. Någon uppsättning som Brogårdsskolan har.
Dessutom får jag fotograf-Christer med mig så jag slipper oroa mig för bilder.
Det är väldigt tråkigt egentligen, för jag vill helst ta mina egna bilder. Men idag känns det som det kvittar, för jag är för trött.
Hoppas bara inte jag somnar. Och hoppas det slutar så jag hinner med bussen hem.
Nu ska jag dricka upp min sista kopp kaffe för kvällen.

Puss, hej.

Ny vecka. Nya uppdrag.

Helgen tog slut sådär fort igen. Eller lagom fort egentligen.
Nu är jag tillbaka på jobbet. Min sista vecka på NKP. Eller, nu kanske jag ljuger för det är ingen som riktigt vet om Magnus kommer tillbaka nästa vecka eller inte. Men förmodligen gör han det. Men jag hoppas att han inte gör det. Om man får säga så.

Egentligen ska jag vara på väg till Björneborg just nu, men när jag var på språng visade det sig att det inte fanns någon bil till förfogande, så jag får ta det jobbet imorgon istället. Det gör inte så mycket just nu känner jag, för jag mår inte alls speciellt bra just nu. Men samtidigt vill man ju göra någonting vettigt också..

Det var verkligen en slapp-söndag igår. Så lat har jag inte varit på ett bra tag. Men jag klarade verkligen inte av att göra någonting alls.

Varför får jag alla samtal som kopplas upp från växeln? Jag menar, är det så jävla smart, jag som inte har koll på någonting på denna redaktion.

Det är lite kaos på redaktionen. Från och med nästa vecka ska de byta system och börja sidplanera. Som tur är för mig ska de börja använda programmet Newspilot.
"Du kan ju det du, du kan visa oss" säger Blomqvist varje gång programmet kommer på tal.
Så man kan ju säga att jag har en viss fördel.

Funderar på om jag ska ta en promenad ner till Apoteket och köpa värktabletter. Det känns att det kommer behövas.

Puss, hej.

Fredagsfunderingar.

Arbetsdagen tog slut till sist. Jag blev klar i alldeles lagom tid.
Tidningarna till redaktionen hade kommit på avvägar till Storfors idag, så jag avslutade dagen med att gå till Pressbyrån och sponsra NWT-koncernen genom att köpa en tidning istället för att sno med mig en hem. Jag måste ju ha för att se vad jag har gjort.

Det måste ha varit nåt strul med bussarna från stan idag. Fick stå och vänta i ca 20 extra minuter innan bussen till Färjestad äntligen dök upp.
Men jag har spenderat kvällen precis som jag ville, med Dobidoo, Robins och nu filmen Så kom Polly.
Jon ringde och ville att jag skulle med på after work på Blue moon ikväll, men jag orkade inte. Det får bli en annan kväll.

Imorgon planerar jag att åka på Karlstadmässan på Våxnäs. Har aldrig varit där, av någon konstig anledning, för jag gillar verkligen såna där mässor. Så jag ska passa på imorgon. Får se om jag går på bokmässan också. Beror lite på vad det kostar och när jag vaknar imorgon.
Så ska jag ju vara lite huslig och tvätta också.

Jag håller på att skriva en lista på saker som älsklingen ska få ta med sig hem från Malung på söndag. Men jag har säkert glömt någonting viktigt...

Jag har fortfarande lust att ge mig ut att springa, men jag måste vänta tills min värk i knät har gett sig.
Dessutom är jag så fruktansvärtjävla sugen på att skriva någonting. Det var en evighet sedan jag skrev någonting "vettigt" nu. Förutom på jobbet då, förstås.
Om jag får någon tid imorgon eller på söndag ska jag sätta mig framför datorn med hörlurar i öronen och tvn avstängd och se om någonting "vettigt" kommer till mina fingrar. Det är fan dags nu!

Åh, vad jag skulle vilja ha en iller!

Filmen är slut ganska snart, så då ska jag väl dra mig i säng.

Puss, hej.

Det har aldrig kännts så bra med fredag som nu!

Det är äntligen fredag! Och klockan går så fruktansvärt långsamt. Men det är nog mest för att jag sitter här och är hungrig...
Har precis kommit tillbaka från ett jobb som jag gjorde tillsammans med fotograf-Christer. Det är rätt gött när man får en egen fotograf med sig och bara behöver tänka på att prata med rätt personer.

Jag har fortfarande väldigt ont i knät, det är fortfarande en plåga att gå i trappor. Av någon anledning, även om jag inte är speciellt förvånad över att någonting alltid krånglar.
Jag som var väldigt sugen på att ge mig ut och springa idag. Men det är nog inte en så smart idé för tillfället.

Syrran åker till Lund idag så jag blir alldeles ensam i stan. Men det gör inte så mycket, jag har stora planer.

Nu ska jag försöka få ihop en artikel, sen får det bli mat.

Puss, hej.

Dalarna i mitt hjärta. Men Karlstad är rätt bra också.

Jag fick en penna av Dennis igår. Som det står FaluKuriren på. Och i tisdags när jag satt och åt lunch pratade en dalmas på Rix FM. Jag blev alldeles varm i kroppen och satt och smålog för mig själv.
Vad jag försöker säga är att jag har hemlängtan.
Jag har inte varit hemma på en evighet nu, känner jag.
Sambon är hemma i dalaskogarna nu och har varit hemma flera gången på den senaste tiden. Betydligt mer än vad jag har.
Egentligen skulle jag vilja åka hem imorgon, men jag slutar halv sex här i Kristinehamn och sista bussen från Karlstad går vid fem. Så jag får spendera ännu en helg i den tomma lägenheten.
Men jag vet ju också att om jag skulle åka hem så kommer jag att ångra det inom några minuter.. Så en slappehelg i min ensamhet låter nog egentligen rätt bra.

Men jag säger bara det, ibland är det väldigt skönt att man har en sambo som pratar dalmål!

: I chose this city and you know it chose me :
För att det är ord av Christian Kjellvander, helt enkelt. Och för att det verkligen är så.

Papperstidning, blogg eller webbtidning. Vad väljer du?

Min lediga dag från NKP. Som inte alls blev peciellt ledig alls. Fick kliva upp klockan sju imorse för att sedan vara i skolan klockan nio.
En intressant föreläsning med Torbjörn som startat kanon.se.
Och sedan vidare till Karolinen för en debattkväll med Värmlands journalistförening om papperstidningen framtid i konkurrens med blogg och webbtidningar.
Joakim Jardenberg är min nya idol. För att han verkligen har fattat vad det handlar om. Även om han var med och startade aftonbladet.se.
För övrigt var det en väldigt intressant debatt. Jardenberg har helt enkelt fattat vad det handlar om. Någonting som man inte riktigt kan säga om några andra som befann sig i samma rum. Men hur ett gäng äkta journalister kan ha så svårt att ta en sådan här debatt på allvar, det förstår jag verkligen inte.
Men vi fick punga ut 110 kr för maten. Vilket absolut inte var värt det. För min budget är helt fucked.

Jobbet på NKP fortsätter imorgon. Alldeles för tidigt, så jag ska dra mig till sängen nu. Ensam, för sambon har åkt hem till dalaskogarna över helgen.

Puss, hej.

Uppdatering strax före lunch

Har precis dragit en stor lättnad suck. För en kvart sedan var jag beredd att lämna redaktionen skrikandes eftersom jag absolut inte har någonting här att göra. Jag är helt enkelt för kass för att få sitta i den här stolen. Magnus stol. På Kristinehamns-posten.
Men jag skrev klart den totalt kassa artikeln och gav den till fotograf-Christer som var min fotograf. Han gillade texten och jag sitter fortfarande kvar på samma stol.
Så nu är det västa för dagen avklarat. Hoppas jag.

Det är någonting som har börjat surra här inne. Det surrade inte förut. Måste hitta surrandet och åtgärda det snarast möjligt tror jag. För det är sånt jag kan få psykbryt på.

Jag missade Monsters of Mora i helgen. Jag hade helt och hållet glömt bort det. Jag trodde det hade varit för länge sen, men det var tydligen i helgen. Jävla skit! Jag hade verkligen velat vara där.

Jag har väldigt ont i knät idag. Av någon anledning. Det är en plåga att gå i trappor... Kan vara för min språngmarsch igår. "Ska inte du med tåget fem över halv sex?" frågade Sofia igår när klockan nästan var halv.
"Går inte tåget fem över sex?" frågade jag.
"Nej, fem över halv sex"
Så jag fick springa.

Nu är klockan strax tolv och jag ska dra iväg på lunch. Det får nog bli en hamburgare idag. Det är inte så långt till Torggrillen.

Puss, hej.

Ingen tankeverksamhet alls för tillfället...

Ujujuj, vad det går dåligt på jobbet idag. Jag gör allting annat än det jag ska göra, känns det som. Men det står helt still i huvudet och jag får inte ner någonting på papper. Men snart ska jag ut på en promenad till mitt andra uppdrag för dagen, och jag hoppas att det lossnar då.
Jag ska ju egentligen vara ledig idag, men bytte bort min lediga dag så jag skulle kunna vara i skolan på onsdag. Så jag är ganska sliten idag. Det blev en helvetesdag igår.
Så jag får sova till helgen helt enkelt.

Jag fick en etta-bild idag! Min andra etta-bild någonsin. Och denna gång är jag faktiskt lite stolt över den. För jag tycker den blev riktigt bra.
Ni andra kommer väl förmodligen aldrig se den, så håll med mig bara.

Jag har väl inte så mycket att säga egentligen.. Uppdaterade mest för att ha någonting att göra.

Nu ska jag snart ge mig iväg på realeaseparty.

Puss, hej.

RSS 2.0