Vart tog helgen vägen? Packade någon ner den?

Ännu en helg börjar lida mot sitt slut. Och det har verkligen varit fullt upp non stop.
Igår uträttade jag och syster en hel del ärenden. På Ikea, Gengåvan, Plantagen och Maxi. Bilen blev fullproppad jag fick nästan ta bussen hem. Någon timme efter hemkomst fick vi klartecken av (före detta) grannen att det var okej för syrran att börja flytta in. Så då var det bara att börja bära. Fram och tillbaka, fram och tillbaka... Tackar gudarna för att lägenheterna var på samma våningsplan iaf. 
Som tur var kom Frida förbi och hjälpte till med de sista tunga sakerna (som soffan till exempel som vi lyckades kila fast i dörröppningen). 
På kvällen blev det melodifestivalmys i nya lyan tillsammans med den andra grannen. (Varför kommer jag aldrig ihåg vad hon heter?!).
--------------------

Denna dag började med att jag hjälpte syster dammsuga gamla lägenheten medan hon skurade för fullt.
Efter det har jag agerat korrläsare och läst igenom Lindas 50 sidor långa Torsby-rapport som hon ska lämna in imorgon.
------------------- 

Nu har vi dessutom fått en ny granne. En ung kille har nu tagit över syrrans lägenhet. Träffade honom och hans flyttkompisar idag. De var mycket trevliga hela bunten och de har redan stora planer för hela huset. Lite mer testosteron i detta hus skadar ju inte.
-------------------

Jag har fått någonting att fundera på också. Mamma, Carina och Linda vill tydligen åka till Grekland i april. Och de vill att jag ska följa med. Men jag vet inte om jag varken har pengar eller tid att åka. Jag vet inte ens om jag vill åka... Om jag känner mamma och Carina rätt så vill de bara ligga på stranden, vilket jag tycker är någonting av det tråkigaste och ointressantaste man kan göra på en semester. Linda bara tjatar att jag ska följa med... Frågan är om jag ska vara alla till lags och följa med och ha trevligt eller om jag ska spara mina pengar tills någon vill följa med mig till London (dit jag VERKLIGEN vill åka). Jag måste bestämma mig innan fredag. Suck! -----------------------

Jag är dödstrött och allmänt uttråkad så jag ska krypa ner i sängen och läsa en stund istället. 
För alla får ligga. 

Puss, hej.    

Alla får ligga

Jag har precis avslutat en fredagsmys-kväll med syster med thaimat och film.
---------------- 

Det var en evighet sedan jag uppdaterade igen och det har hänt en del sen dess. Ingenting superupphetsande men ändå...
----------------

Shoppade upp mitt studiestöd på böcker på bokrean igår. Nejdå, så illa blev det inte. Men en hel del böcker blev det iallafall. Totalt 12 böcker, dock var inte alla till mig själv utan även till syrran. Tungt var det iallafall att släpa hem.
För min del blev det bland annat:
Vivi Edström - Selma Lagerlöf, livets vågspel
Christopher Moore - Med andra ord
David Batra - Den som inte tar bort luddet ska dö
Henrik Fexeus - Alla får ligga

Nu hoppas jag bara hitta tiden till att läsa alla. Får se hur det går med den saken. 
Böcker
-----------------

Biobiljetterna till Alice i Underlandet är nu fixade!!! På fredag ska jag och världens bästa Isabell äntligen få se den. I 3D dessutom. Jag är lite skeptiskt till detta 3D, men jag kanske inte har någon anledning till det?
Så på torsdag bär det av till Göteborg igen. 
Lite synd är det ju att vi allihopa inte kan gå och se filmen tillsammans. Det hade ju varit kul om det skulle kunna gå, men på grund av omständigheterna blir det ju inte så. 
Men lite egentid med Isabell är inte helt fel det heller. Har ju inte träffat henne sen de var här i Karlstad
-----------------

Annars då?
----------------

Hardcore Superstar spelar på Nöjesfabriken ikväll och jag hade mer än gärna velat vara där. Jocke Berg är ju så där... het. Men jag har ju faktiskt inte lyssnat på dem på några år nu och ingen här verkar dela min musiksmak. Jag får helt enkelt "nöja mig" med Vile Valo i sommar (!!!!).
För H.I.M kommer till Pier Pressure i Göteborg i sommar. Och jag ska dit. Helt enkelt. (Jag ska för övrigt gifta mig med Vile Valo, vare sig han vill det eller inte).
---------------

Syrran och jag såg på "Min stora feta grekiska semester" ikväll. Och vi kom att tänka på den där grekiska ö-luffen som vi sa att vi skulle göra tillsammans när jag fyllde 18. Om ett par veckor är jag 24 och vi har fortfarande inte ö-luffat tillsammans. Kanske dags att göra det snart?
---------------

Imorgon händer det mycket. Syrran flyttar in i den nya lägenheten då och jag ska hjälpa till. Lägenheten bredvid den hon bor nu, för övrigt, så det är ingen massivt komplicerad flytt. Fick se nya lägenheten för första gången idag. Den är större och väldigt, väldigt mysig. Så ja, jag är lite avis. 
Och ett plus är ju att hon faktiskt stannar kvar i huset. 
Imorgon ska vi även till Sommarlagret, Solareturen, Ikea och....säkert en massa mer. 
----------------

För övrigt så var jag till sjukgymnasten i onsdags. 
Vi kom fram till att min arm faktiskt är lite bättre. Det strålar inte längre ner i fingrarna som det gjorde tidigare. Och det är ju bra. Men smärtan, den minskade rörligheten och dunkandet är fortfarande kvar. Men min sjukgymnast vet inte längre hur vi ska gå vidare, så vi sa i princip tack och adjö i onsdags.
Så jag ser fram emot sjukskrivning, förtidspensionering och bitterhet. (Ja, jag är en aning förtvivlad). Men vad ska jag göra?
---------------

Hoppas alla ni andra mår bra iaf. Jag saknar er, alla mina vänner! 

Puss, hej.

Hardcore Superstar - Someone special
För att den är såååå jävla bra. Och jag undrar sååå mycket vart min H.S-skiva tagit vägen. Jag saknar den!!!
   

"Confidence boost eller total sinnesrubbning?"

Nu var det sådär länge sedan jag uppdaterade igen.
--------------

Ännu en helg i Göteborg har genomförts. Och kul var det. Som vanligt.
Denna gång var inte Isabell i stan så jag fick överleva med bara pojkarna.
"Isabell kommer inte och räddar dig" sa pojkarna och skrattade. Det är tur att jag har lärt mig att lägga dövörat till ibland när det blir lite för mycket grabb-snack. Men jag tycker om dem ändå. Oftast.
-------------

Denna gång blev det utgång redan på fredagen. En hel del rock-spelningar på Sticky fingers. För en gångs skull gick vi dessutom från klubben innan stängningsdags. Lördagen blev lugn med med Settlers, OS-tittande och slapp i soffan.
-------------

Jag fick världens brutalaste uppvakning av Flanders på söndag morgon. Idioten kom in med en kastrull och en träslev och bankade samtidigt som han skrek "Fire, fire!". Det tyckte han var otroligt roligt. Det tyckte inte jag.
En hämndaktion planeras för fullt från min sida och kommer att ske när han minst anar det. Mohahaha!
-------------

Eftersom jag glömde att beställa hembiljett i tid blev den väldigt dyr och jag övervägde att stanna en natt till. Men eftersom Martin skulle till skolan kändes det mest som man skulle vara i vägen.
Men jag skulle fan ha stannat ändå. För igår gjorde jag ingenting av värde ändå.
-------------

Nästa resa ner planeras redan den 5e mars. Då ska jag och Isabell gå och se Alice i Underlandet i 3D. Som jag har längtat efter den filmen!! Kan det bli bättre än saga, Tim Burton och Johnny Depp i en och samma produktion?! Jag tror inte det...
-------------

Till helgen smids också stora planer. Herr Peter Olsson är i krokarna och förslaget att hänga i Sofias stuga ute i skogen med vin, mys framför brasan och skitsnack låter oerhört bra! Det var verkligen en evighet sen vi träffades. 
-------------

Jag har precis kommit hem från skolan nu. Nu är det dags att ta tag i examinationsuppsatsen som jag har börjat fila på under helgen. Det kommer bli kul. Som sagt, ackommodationsförmågan är fascinerande.

Men först ska jag ta tag i disken. 

Puss, hej.  

Darin - Money for nothing
För Martins skull. För han är lite galen faktiskt.


"Hello, hello, hello. How low?"

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade igen.  Så.. Vad har hänt sen senast?
------------

Middagen hos Emma var toktrevlig. En massa god mat, skitsnack och vin. Och efter diverse småfuffens kom jag dessutom hem från Herrhagen.
Lördagen hos Jessica var också toktrevlig. Äntligen fick man träffa den där unga kvinnan igen. Kvällen blev dock ganska lugn och någon utgång blev det inte heller. Men däremot en hel del galen Singstar.
"Dom sjunger om bacon" Haha.
------------

Frankrike blev Europamästare i handboll. Nu regerar dom verkligen den sporten. Viva la France! Jag hade hellre sett Island på toppen men de höll verkligen inte måttet.
------------- 

Det har varit två långsamma språkvetenskap-lektioner idag. Det enda vi sysslade med var gruppdiskussioner. Nästan. Men hur man än bär sig åt så är det intressant.
-------------- 

Fick även tillbaka hemtentan idag. Ett stort fett "80 %" mötte mig när jag hämtade ut den. (Bara några få poäng från VG). Det trodde jag verkligen inte. Om uppgifterna på min kurs-sida stämmer så fick jag dessutom VG på kursen. Lite oväntat, eller? Lite gött, eller?!
---------------

Jag är så förbannat rastlös. Men ut vill man ju inte gå. För där vräker snön ner och det blåser halv storm.

Ska väl lägga mig och läsa lite språksociologi istället.

Puss, hej.

RSS 2.0