Hemma igen

Jag vet, jag vet, jag har inte berättat någonting om min underbara semestervecka än. Och tyvärr får ni vänta tills imorgon.
Jag kom hem med halva min lägenhet till Malung igår och idag har jag legat helt utslagen av den här förbannade förkylningen som aldrig vill ge sig. Men det är bra att vila sig i form har jag hört.
Som sagt, jag återkommer imorgon.
Men en bild ska jag väl kunna bju på iaf :)


3 dagar kvar... :)

Det har inte blivit så mycket uppdaterande de senaste dagarna. Men om ni visste hur mycket jag har på min to-do-lista så skulle ni förstått och kanske till och med sympatiserat med mig.
Min lägenhet ser ut som ett slagfält och ett bombnedslag just nu. Det står banankartonger, lådor, kassar och väskor ÖVERALLT! Jag försöker organisera så gott det går, men det går sådär på 33 kvadrat. Under de kommande två dagarna måste jag, förutom att jobba och jobba över, måste jag packa ner lägenheten, packa för en semestervecka, diska, torka golv, dammsuga, sanera hela köket, plugga, söka jobb, tvätta, laga mat... Och en massa mer. Det kommer bli långa kvällar minsann.

MEN! Efter det kommer banne mig belöningen! På lördag eftermiddag rullar tåget mot Stockholm för handboll. Och sedan vidare på andra äventyr. Det kommer bli mycket bra det här!
Ääh, jag kan inte hålla mig. Vi ska till Rom!!!
Och handboll... Och Rom... Och handboll... Och Rom!

På lördag eftermiddag åker vi som sagt till Stockholm. På söndag eftermiddag är det handboll på Hovet (i klacken!), på måndag (eller söndag) drar vi till Arlanda. På måndag morgon flyger vi till Rom. På fredag lämnar vi Rom och flyger till Oslo. Fredriks bror ska spela i Oslo med sitt band på fredag. På lördag tar vi tåget tillbaka till Värmland och Värmskog. Vilken vecka det kommer att bli!!
Och ja, jag vet, jag träffade den här människan 31 mars och vi ska redan ut och resa tillsammans. Dumt? Äh!
Det enda som är lite dumt är att syrran inte har hunnit träffa honom än. Ingen annan heller i min familj för den delen. Hon är ju liiiite nervös för mig. Dessutom har jag inte vågat berätta för mamma eller pappa än.
Vilken tur att man är vuxen och får bestämma själv.
Men då vet ni iallafall vad våra planer är. Ifall jag skulle försvinna språlöst, menar jag... :P

Nu ska jag ta tag i jobbet ordentligt. Så jag inte behöver sitta kvar alldeles för länge idag.

Puss, hej.
Avantasia - The glory of Rome

Helgen som gått och klassavslutning

Jag ljög visst lite i förra inlägget. Jag träffade honom visst ganska snabbt igen, redan på torsdagskvällen faktiskt. Han hade ledig dag på fredagen och eftersom jag också hade avslutningsplaner med klassen hela fredagen så tog jag också ledigt från jobbet. Så det blev en stressfri morgon tillsammans med honom.
På eftermiddagen drog jag mig till Värmlands museum där jag mötte upp resten av den gamla klassen för lite avslutningsfika med vår programledare.
Vi gjorde även en tävling som gick ut på att i kronologisk ordning nämna alla delkurser, rätt ansvarige lärare och antal kurspoäng. Det är inte klokt hur snabbt man glömmer bort! Men vi lyckades få några poäng iaf.
Efter tårtkalaset tog vi en sväg förbi Systembolaget och sedan vidare hem till SofiaHerrhagen. Därifrån gick vi i samlad trupp till Barbros Brygga där det bjöds på avslutningsmiddag. Det var trevligt och gott. Kvällen avslutades som vanligt på Koriander. Det var helt enkelt en helt okej avslutning med Informationsprogrammet avgångsklass 2012.

Jag sparade på mina krafter under helgen för jag hade planerat en utekväll även på lördagen då min gamla klasskompis Erik skulle spela på Båten. Men det blev helt enkelt inget. Istället blev det en lugn kväll i soffan. Lite långtråkigt men helt okej.

igår var jag i flyttartagen igen. Eftersom jag och Fredrik har stora planer för den kommande veckan så är det otroligt mycket som måste hinnas med denna vecka. Jag måste bland annat packa ihop och tokstäda min lägenhet så att den är klar när den där tjejen flyttar in.
Jag fick lite panik igår när jag satt där och packade ner kläder samtidigt som jag pratade med Fredrik i telefon. "Vi får ta det som det kommer... Vi löser det på nåt sätt" säger han alltid. Men likt förbannat ska han ta upp det hela tiden. Om vi ändå ska ta det som det kommer så väljer jag helst att inte prata om det hela tiden, det blir liksom ännu jobbigare då.

Nu ska jag återgå till jobbet. Det är min sista vecka på VF nu. Otroligt trist, otroligt tråkigt och otroligt frustrerande.


Puss, hej.

Melody club - Let´s kill the clockwork
Behöver jag ens kommentera det?

RSS 2.0