Jag kommer inte ens på en rubrik

Är det här med blogg någonting för mig nu för tiden egentligen?
Jag menar, dels glömmer jag liksom bort den, dels har jag egentligen inte så mycket att berätta. För vem är intresserad egentligen?
Men jag gör i alla fall en liten uppdatering nu. Och så får vi se vilken responsen blir.
-----------------
Som vanligt har jag glömt bort mitt senaste inlägg. (en av ingen-blogg-anledningarna)
Men vad har hänt sen senast?
Skolan är lika kämpigt som vanligt. Inte för att det är speciellt svårt eller så, jag har bara så förbannat svårt att hitta motivationen för att göra någonting som har med skolan att göra. Skoltrött as hell kanske man kan säga.
-----------------
Om en vecka fyller jag år. Hela 25 år.
Wooo...hooo... Eller nåt. Är det någonting att fira egentligen?
För en gångs skull  hade jag faktiskt planer på att dra ihop en ordentlig födelsedagsfest här i K-stad. Eftersom jag inbillar mig att jag har skaffar mig ett liv.
Men som vanligt såhär innan så börjar jag tvivla. Varför ska jag göra det egentligen? Vad är meningen? Vem vill komma på den?
Först tänkte jag ha den under helgen 18-20e någongång. Men som vanligt så planerar alla andra min födelsedag utan att fråga mig. Mamma och pappa menar tydligen att de ska komma. Det spelar iofs inte så stor roll, för de är ganska så flexibla. Men så har jag fått höra på avvägar att mormor, morbror och resten också ska komma. Men det har ingen sagt till mig. Vad hände med att fråga "hej, har du några egna planer för din födelsedag? Vad vill DU göra? Vad har du för planer?" Men jag är inte förvånad. Inte ett dugg. Man kanske kan säga att jag borde vara van.
Inget ont om min släkt, det är ju kul om de vill komma. Men varför inte fråga MIG FÖRST?!
Nåja.
--------------------
Jag har bestämt mig för att jag vill flytta. Från det här jävla huset. Jag vill ha en fräschare lägenhet och en hyresvärd som bryr sig, åtminstone lite.
Jag har ställt mig i en massa köer och sökt en massa lägenheter på en massa ställen. Jag satte in en annons på Blocket igår morse och hittills har jag fått ett svar, som inte ett dugg är intressant.
Men på quizet ikväll fick jag frågan från Oskar:"Lisa, varför vill du flytta egentligen?" Hans ögon sa typ "du är tokig, du har ju världens bästa lägenhet, egentligen". Jag försökte förklara för honom att jag har tröttnat på att vakna klockan sju på morgonen av någon som tycker att det är kul att smälla i dörrarna (det är så förbannat lyhört här), att soporna inte blir tömda, att gården aldrig blir klippt, sandad eller skottad, att huset är förbannat sunkigt och att hyresvärden inte bryr sig för fem öre.
Han svarade med att säga "du är för kräsen". Och det fick mig att fundera. Är det så? Är jag för kräsen?
Men jag kan ändå tycka att en hyresvärd borde engagera sig lite mer. Jag menar, det finns dagar under denna årstid som jag drar mig för att gå ut eftersom jag vet att gången ut till vägen inte är sandad och så förbannat jävla hal så jag inte ens känner att det är värt det.
Men det tar ju inte bort det faktum att jag faktiskt gillar att bo här. Lägenheten är alldeles perfekt stor, busshållplatsen till universitetet går precis utanför dörren och så gott som allt du behöver i mat- underhållnings- och bankväg finns inom 3-5 minuters avstånd (förutom ett systembolag).
Så vi får väl se, helt enkelt. Det jag kan säga är att jag är öppen för nya förslag.
--------------------
Igår spelade förresten Sveriges handbollsherrar EM-kvalmatch mot Slovakien. Det har ni inte missat, va?
Det var nog en av de sämsta matcherna jag sett boysen spela. Skojar ni eller?!
Slovakien som kom låååångt ner på listan i VM mötte laget som kom på fjärde plats. Och Slovakien slog Sverige. Ganska lätt också. Fyyyy bubblan!
Om Sverige inte vinner returmötet på hemmaplan den 13e så... ja, jag vet inte vad.
Men nu är det i alla fall dags för mig att krypa i säng. God natt.
Puss, hej.
Kent - Taxmannen
För att den spelades när vi väntade på quizresultatet. Och jag kan inte få den ur huvudet.

Kommentarer
Postat av: Isabell

Gillar din uppdatering, känner att jag skulle vilja vara lite mer delaktig i ditt liv, bloggen är ett bra litet "titthål". Du hinner tänka så mycket mellan gångerna vi snackar/ses :P Puss!

2011-03-13 @ 12:44:12
URL: http://bellatrixofix.blogg.se/
Postat av: Isabell

Gillar din uppdatering, känner att jag skulle vilja vara lite mer delaktig i ditt liv, bloggen är ett bra litet "titthål". Du hinner tänka så mycket mellan gångerna vi snackar/ses :P Puss!

2011-03-13 @ 12:44:46
URL: http://bellatrixofix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0